Beställningsvaror
Om produkten har angetts som en beställningsvara innebär det att vi inte har produkten i lager utan att vi beställer hem den till dig efter vi fått din order. Observera att det ej är öppet köp eller bytesrätt på beställningsvaror! Vill du avbeställa, ångra eller returnera din beställningsvara dras en avgift på 20% av varans värde för de extra kostnader som uppstått vid tjänsten som vi har påbörjat eller redan utfört. Samt den reella frakt som det kostar att returnera varan till oss.

OBS! Gällande fraktkostnaden på leveranser av större möbler etc. till Gotland återkommer vi via mail med reell fraktkostnad då denna är mycket högre än inom fastlandet. Du som köpare kan därefter meddela oss om du vill fortgå med köpet.

Har du beställt fler varor med olika leveranstid så samskickas allt när beställningsvaran inkommit. Leveranstiden varierar från ca. 5-21 dagar beroende på vilket land och leverantör varan kommer ifrån. Transportören kontaktar er via mobil för att avtala tid för utlämning (gäller större möbler) Annars kommer ett mail/sms när paketet lämnat vårt lager samt finns att hämta ut hos ombudet.

Newsletter

A short sentence describing what someone will receive by subscribing