SIDAN ÄR UNDER UPPDATERING... 

Hos För alla rum erbjuds du ett flertal välkända varumärken och leverantörer inom inredning och design. 

Vi samarbetar främst med svenska och danska märken och utökar sortimentet kontinuerligt.

Önskar du beställa något som vi saknar i sortimentet?
Maila kontakt@forallarum.se så hjälper vi dig! 
 
A Lot decoration erbjuder allt från dekorationsartiklar & mindre möbler till florister, dekoratörer, blomsterbutiker, inrednings- och presentbutiker.
Sortiment består bland annat av fjädrar, kransar, hjärtan, blomsticks, band, ljus, oasis, ljusstakar, lyktor, krukor, speglar, bord och hyllor.
Affari of Sweden
Affari of Sweden är ett av landets ledande företag inom inredning och ljus. Deras vision och passion för att hitta unika och snygga inredningsprodukter från hela världen  de erbjuder ett brett sortiment av fantastiska produkter både för inomhus och utomhusbruk. 

bloomingville

Bloomingville är ett danskt företag som skapar trendiga möbler och inredningsdetaljer av hög kvalitet till bra priser. Bloomingvilles filosofi är att med enkla medel förändra ditt hem, och skapa en helt ny känsla genom att lägga till eller byta ut några få detaljer.

bahne

Bahne & Co är ett danskt varumärke som skapar produkter efter trender, rätt pris och tajming.

Idén kring varumärket är att du som kund ska ha skoj, trivas och få användning av deras produkter. Bahne vill skämma bort människor med fina ting och bra kvalitét.

Chic Antique
Chic Antique är ett danskt varumärke skapat av Biente Kienast och hennes man Allan år 2005. Verksamheten finns idag i 55 länder och Biente är fortfarande involverad i verksamheten som är en blandning av rustik inredning och fransk romantik. 
ELDgarden
ELDgarden erbjuder trädgårdsprodukter för en mer personlig prägel och i en design som håller över tid. Materialen som används är rustika naturmaterial såsom t ex rostigt järn, som blir så fint till trädgårdens, här hittar du växtstöd, dekoration, regnmätare, marschallhållare, stormlyktor mm.
IB Larsen
Ib Laursen är en helhetsleverantör med en otrolig bredd av produkter från minsta detalj till större möbler som spänner över flera inredningsstilar men ska vi sammanfatta det så står Ib Laursen för en rustik inredning.
Interiörhuset
Interiörhuset AB är ett familjeägt företag, som grundades 1999. Ett trendsättande bolag som är en av Sveriges ledande grossister inom present- och inredningsbranschen. 
I am interiör
Lene Bjerre
Danska Lene Bjerre har en tydlig egen stil. Produkterna  skapar en känsla av kvinnlighet, lyx och klassisk stil. Allt från inredningsprodukter till möbler.  

Lafinesse.eu

La Finesse ett danskt företag med fokus på shabby chich och vintage dekoration vars produkter nu även går att köpa även i Sverige. La Finesse skiljer sig lite från andra designföretag eftersom de designar mängder med vackra skyltar att hänga på väggen. Dessa skyltar har en snygg och finurlig design vars budskap och texter alltid lockar till ett leende.

Skyltar med härliga och inspirerande budskap är perfekt för dig som vill skapa personlighet i din heminredning. Med en dekorativ och snygg skylt kan definitivt få liv i ett tråkigare rum, både med sin design och med sitt viktiga budskap.

Maileg

Maileg är ett danskt design företag som bl.a. gör de populära Mailegkaninerna, och alla de fina kläderna till de populära kaninerna och möss från Maileg.

Stilen från Maileg är unik och nostalgisk. Leksakerna härifrån är verkligen något speciellt. Maileg kaniner är exklusiva leksaker, och när det inte leks med dem är de super dekorativa på barnrummet. Till kaninerna kan man också få små möbler, som sängar, vaggor, spis, kylskåp, tvättmaskin, babystol osv. Maileg kaninerna är också populära som doppresenter.

Men Maileg är mer än kaniner. Se deras små söta möss som bor i nostalgiska tändsticksaskar, eller vad sägs om de härliga gosedjuren från Maileg. Något som Maileg också är kända för är sina helt fantastiska tomtar.

Madam Stoltz
Majas Cottage
Det Majas mest är känt för är sina lyktor, Majalyktan, och dess samrbete med forskningen mot cancer. Idag är sortiemtet inte endast lyktor utan det breddas mer och mer där även andra produkter bidrar till forskningen mot cancer.

Mr Plant
Mr Plant är en av Europas ledande leverantörer av konstgjorda växter, blommor och träd. Deras vackra konstgjorda växter har blivit omtalat som ett av Europas bästa i kvalitet. Detta märks direkt! Vackert handgjorda växter och träd med otroligt detaljarbete som nästan kan lura vilket öga som helst.
Miljögården
Miljögården startades för snart 30 år sen och har sen dess gjort sig kända för sin lantliga stil. Mycket av deras inspiration hämtar de från den franska, romantiska stilen. Miljögården arbetar mycket med att designa sina egna produkter och de har tillverkning av möbler i egen fabrik i Europa.
Star Trading
Star Trading designar, utvecklar och säljer julbelysning och dekorationsbelysning för konsumentbruk. Merparten av produktionen sker idag på fristående fabriker i Asien, men deras första produkt, adventsstjärnor i metall, tillverkas fortfarande i Sverige. I Europa är Star Trading idag en av marknadsledarna inom branschen.

Strömshaga

Strömshaga AB har ett fint sortiment av lantlig, industriell och retroinspirerad inredning.

stjernsund kollektion

2013 registrerades varumärket Stjernsund Kollektion.

Det är hög kvalité och egen design som gäller och det är viktigt att ligga rätt i tidens trender.

De lagerför ca 10 000 pallar idag och kan erbjuda snabba leveranser på lagervaror. Sortimentet är i dag uppe i ca 6500 artiklar och de marknadsför allt ifrån mattan till taklampan.

Olsson & Jensen

västanvinden

Västanvinden har ett stort sortiment av inredningsprodukter för hem och trädgård med produkter som blomkrukor, ljuslyktor, korgar, möbler, trädgårdsdekoration och andra inredningsdetaljer.

Wikholm Form
Wikholm form är ett företag som funnits sedan 1937. I sortimentet ingår produkter för hem och trädgård.

Newsletter

A short sentence describing what someone will receive by subscribing